Servis

Smo pooblaščeni serviser za blagovni znamki JOHN DEERE FORESTRY in TIMBERJACK in EQUUS na poročju: Slovenije, Hrvaške, Bosne, Srbije, Črne gore, Makedonije in Albanije.

Oragniziranost dela, ki vključuje tako delov v delavnici kot tudi na terenu nam omogoča visoko učinkovitost dela. Da bi lahko omogočali učinkovitost našega dela in njegov kontinuirni razvoj, največjo pozornost posvečamo našemu kadru. Omogočamo jim nenehno nadgrajevanje znanja ki vključuje tako izobraževanje v učilnici kakor tudi preko virtualne učilnice ki jo podpira naša matična firma. Zavedamo se, da je kakovost našega osebja ključ za uspešno delovanje po meri naših kupcev. Naša odlika delovanja je vsekakor možnost sodelovanje z našo matično firmo, katera s svojo organiziranostjo nudi pomoč za naše hitrejše in učinkovitejše delovanje. V svojih vrstah nam je na razspolago z več specijalisti za različna sepcialna področja tako strojev kot opreme.

S pomočjo komunikacije preko različnih elektronskih orodij nam nudijo vso podporo katero potrebujemo za kakovostno izvajanje naše storitve. Za učinkovito delovanje naše storitve na širšem področju naše regije nudimo pooblaščeni servis s sedežem na Hrvaški. Naš serviser z večletnimi bogatimi iskušnjami kakovostno izvaja storitev v skladu z visokimi standardi Johndeere.