O nas

TEHNOGOZD d.o.o. je pooblaščeni prodajalec in serviser za blagovni znamki JOHN DEERE FORESTRY in TIMBERJACK in EQUUS na poročju: Slovenije, Hrvaške, Bosne, Srbije, Črne gore, Makedonije in Albanije.

Podjetje je bilo ustanovljeno začetek leta 2009 s sedežem v Dobravi, Podsmreka 15. Na sedežu firme je poleg poslovnih prostorov tudi skladišče nadomestnih delov in servisna delavnica. Servisna služba je organizirana tudi za terensko delo, saj je zaradi narave dele glavnina dela na terenu. Osebje, ki je izobraženo po standardih našega matičnega podjetja zagotavlja kakovostno izvajanje svojih storitev po meri svojih kupcev.

Konec leta 2009 se je za potrebe kakovostnega delovanja na širšem področju naše teritorije ostanovilo podjetje TEHNOŠUME d.o.o. s sedežem v Zagrebu. Podjetje je organizirano, da samostojno vrši servisno dejavnost na terenu. Z manjšim pretočnim skladiščem in razpoložljivo zalogo ki vključuje tako centralno skladišče ki se nahaja na Švedskem in skladišče na sedežu matičnega podjetja v Dobravi zagotavlja popolno oskrbo kupcev.